VI TAR EN PAUSE I BRYGGERHUSET OG ÅPNER IGJEN FREDAG 7 FEBRUAR
Våre brød blir stekt i vedfyrt bakerovn. Denne har en sentral plass midt i huset
og bestemmer mye av logistikken rundt bakeprosessen hos oss.
Fyringa tar ca 3 timer og det går med en toppet trillebår tørr, finklyvd granved.
Temperaturen inne i ovnen er en del høyere enn i elektriske ovner
og dette gjør at skorpa blir mer crispy og brødet saftigere!
Nøttebrød – Speltmel, byggmel, fin og grov rug, grov hvete og valnøtter. Fint rugbrød – Grov sammalt rug og hvetemel. Surdeig.
Vi har for mye melstøv i vårt bakeri slik at det ikke er forsvarlig å selge egenprodusert glutenfritt. Kommer du på besøk har vi frosne, ferdigkjøpte kaker å by på! Blåbærmuffins og kanelsnurrer.
I tillegg har vi brødskiver i fryseren slik at vi kan lage smørbrød.
© Bryggerhuset på Frøtvedt
Webdesign: Form og Fantasi